Rebehandling

Har du fått et kort i posten som forteller at det nærmer seg tid for en ny antirustbehandling? Da har bilen din en utvidet antirustgaranti. Denne gis ofte fra bilimportør når bilen er ny.

Dersom bilen har en delbehandling (Delgaranti) fra importhavn må bilen inn til en rebehandling innen to år fra første registreringsdato. Om bilen har fått en fullbehandling (Garanti) kan du vente tre år før den oppfølgende behandlingen utføres. Deretter er intervallet tre år for begge tilfeller.

Denne antirustbehandlingen er spesielt utviklet for nordiske tøffe forhold, og gir deg en svært god beskyttelse på bilens understell.

Alle nye biler som får en antirustbehandling på importhavn behandles gjennom Norsk Antirust. Det anbefales derfor sterkt å følge oppfølgingsprogrammet og dermed ha en utvidet rustgaranti på bilen i opp til 15 år.

Du kan lese mer informasjon om garantien her.

Innkallingskort

Har du mottatt dette
innkallingskortet?

Da kan du forlenge den utvidede antirustgarantien din. Ta kontakt med ditt lokale verksted.
Finn verksted

Vi tilbyr to garantityper:

GARANTI

  • Bilen har mottat en komplett behandling, med demontering av alle skjermer og deksler før sprøyting. Gis ved fullført komplett behandling innen 2 år fra første registreringsdato.
  • Varer i 3 år av gangen
  • Totalt inntil 15 års garanti for biler med totalvekt under 3500 kg, og 10 år for større kjøretøy
  • Fornyes innen 3 år eller før kjørte 150.000km ved å få utført en kontroll og etterbehandling hos et av våre verksteder. Gjentas hvert 3. år, før gjeldende garanti utløper

DELGARANTI

  • Bilen har mottat en delbehandling, uten demontering av alle skjermer og deksler før sprøyting. Gis som oftest som en importbehandling, bestilt av bilimportøren.
  • Varer i 2 år fra bilens første registreringsdato. 
  • Fornyes ikke, men kan oppgraderes til en garanti ved å levere bilen inn til en rebehandling før delgarantien utløper. Her demonteres alle skjermer og deksler før sprøyting. 

Behandlingen

En komplett understellsbehandling består av flere steg, som utføres over 2-3 dager hos våre verksteder.

Les mer

våre produkter

Mercasol og Noxudol brukes av alle våre verksteder. Dette er markedsledende produkter utviklet i Norden.

Les mer

Sosiale medier

Pålogging verksteder

Kontakt

Ved konkrete spørsmål om pris eller bestilling av behandling, finn og kontakt ditt lokale verksted HER

NORSK ANTIRUSTFORENING: 

E-post til Norsk Antirustforening