Gå til hovedinnhold Gå til footer

METODEN FOR EN VARIG BESKYTTELSE

VIKTIG Å VITE FOR DEG SOM KJØPER NY BIL

Vi er Norges største kjede for antirust og jobber tett med mange bilimportører. I vår kjede finnes det kunnskap om behandling av de nyeste modellene på markedet, og ekspertene stoler på oss!

Ved en komplett behandling blir nødvendige plastdeksler demontert og understellet vasket grundig før behandlingen starter.

Deretter skjer den usynlige, men viktige jobben hvor vi, ved hjelp av ekstremt krypende og penetrerende, tynt antirustprodukt, kommer til i hulrom og kanaler. Dette er steder der en god beskyttelse er avgjørende for å unngå "usynlig" rust som kan gi alvorlige strukturelle skader. Dette tynne antirustproduktet danner også et sikkert feste og underlag for det siste steget.

Som beskyttelse mot utvendig påvirkning legges til slutt et tykkere og svært slitesterkt stoff på de områder der understellet utsettes for salt, steinsprut og lignende. Dette stoffet har en unik sammensetning som gjør at det forblir mykt og fleksibelt og ikke sprekker opp ved bevegelser i karosseriet.

For bruktbiler begynner vi med en overordnet regel for en vellykket behandling: Rusten skal tas hånd om først! Dette gjøres enten mekanisk ved sandblåsing, pussing/sliping eller ved bruk av kjemi der dette er hensiktsmessig.

På denne måten er du sikret den aller beste rustbeskyttelsen i lang tid fremover, og kan glede deg over økt gjenkjøpsverdi og en sikrere bil.

Filmen viser et verksted fra Norsk Antirust som har en oppfølgingsbehandling av en bil som allerede har en understellsbehandling.

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Du kan fortsette å bruke dette nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.

Les mer om personvern og cookies